Landsmøtet blir utsatt

På grunn av smittesituasjonen så det vanskelig ut å få gjennomført et ordinært landsmøte i mai. Styret sendte derfor ut på uravstemming et forslag om å enten gjennomføre et digitalt landsmøte i mai eller å utsette det til høsten og forhåpentligvis avholde et ordinært landsmøte ifm Kyst 2021.

Resultatet av uravstemmingen er nå klart og 71,9% av de som deltok ønsket å utsette det til høsten mot 28,1% som ønsket å avholde det digitalt i mai. Landsmøtet blir derfor utsatt nok en gang og forhåpentligvis vil smittesituasjonen til høsten tillate at vi kan avholde landsmøte med fysisk tilstedeværelse.

Styret vil komme tilbake med mer informasjon om tid og sted.

Resultat: Slik ble resultatet av uravstemmingen.
Flere nyheter
NorskLos_logo_Artboard 300px
Innlogging

Hvis du har problemer med å få logget inn så prøv å gå direkte til For medlemmer -> Medlemssider. Der fungerer innloggingen.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.