Losbording (foto: Kystverket)

IMPA Pilot boarding safety campaign 2022

Den internasjonale losorganisasjonen IMPA arrangerer i perioden 1. – 15. oktober 2022 sin årlige sikkerhetskampanje om losenes bordingsarrangementer. De innsamlede dataene er anonyme og vil bli videresendt til IMO og brukt videre i losenes sikkerhetsarbeid.

Norsk Losforbund mener det er viktig at vi bidrar i denne kampanjen og ber derfor alle medlemmer om å sende inn sine observasjoner i kampanjeperioden. IMPA ønsker tilbakemeldinger fra alle oppdrag, både når alt er som det skal være med losleideren og når det ikke er det.

Kampanjen gjennomføres i perioden 1. – 15. oktober 2022 og utelukkende på internett på IMPA sine hjemmesider (trykk på knappen under for å sende inn en rappport – det kan også være lurt å lagre denne adressen som et bokmerke for senere anledninger).

Dere logger dere inn med deres egen epostadresse og passordet: ladder

I år kan du også rapportere om helikopter-bordinger, men det finnes ikke SOLAS-regelverk for slike operasjoner.

Les også: 1000 ways to secure a pilot ladder – and only one is correct

Bildet under viser hvordan bordingsarrangementet skal rigges iht forskriftene. Klikk på bildet for å få en større versjon.

Flere nyheter
NorskLos_logo_Artboard 300px
Innlogging

Hvis du har problemer med å få logget inn så prøv å gå direkte til For medlemmer -> Medlemssider. Der fungerer innloggingen.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.