Losbording (foto: Kystverket)

IMPA Pilot boarding safety campaign 2019

Den internasjonale losorganisasjonen IMPA arrangerer i perioden 1. – 25. oktober 2019 sin årlige sikkerhetskampanje om losenes bordingsarrangementer. De innsamlede dataene er anonyme og vil bli videresendt til IMO og brukt videre i losenes sikkerhetsarbeid.

Norsk Losforbund mener det er viktig at vi bidrar i denne kampanjen og ber derfor alle medlemmer om å sende inn sine observasjoner i kampanjeperioden. IMPA ønsker tilbakemeldinger fra alle oppdrag, både når alt er som det skal være med losleideren og når det ikke er det.

Kampanjen gjennomføres kun i perioden 1. – 25. oktober 2019 og utelukkende på internett på IMPA sine hjemmesider (trykk på knappen under for å sende inn en rappport – det kan også være lurt å lagre denne adressen som et bokmerke for senere anledninger). Dere logger dere inn med deres egen epostadresse og passordet: ladder

Nytt i 2019 er at i år kan du også rapportere om helikopter-bordinger.

Les også:

Bildet under viser hvordan bordingsarrangementet skal rigges iht forskriftene. Klikk på bildet for å få en større versjon.

Flere nyheter
NorskLos_logo_Artboard 300px
Innlogging

Hvis du har problemer med å få logget inn så prøv å gå direkte til For medlemmer -> Medlemssider. Der fungerer innloggingen.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.