IMPA Pilot boarding safety campaign 2018

Den internasjonale losorganisasjonen IMPA arrangerer i perioden 1. – 14. oktober 2018 sin årlige sikkerhetskampanje om losenes bordingsarrangementer. De innsamlede dataene er anonyme og vil bli videresendt til IMO og brukt videre i losenes sikkerhetsarbeid.

Norsk Losforbund mener det er viktig at vi bidrar i denne kampanjen og ber derfor alle medlemmer om å sende inn sine observasjoner i kampanjeperioden. IMPA ønsker tilbakemeldinger fra alle oppdrag, både når alt er som det skal være med losleideren og når det ikke er det.

Kampanjen gjennomføres kun i perioden 1. – 14. oktober 2018 og utelukkende på internett på IMPA sine hjemmesider (trykk på den røde knappen under for å sende inn en rappport – det kan også være lurt å lagre denne adressen som et bokmerke for senere anledninger). Dere logger dere inn med deres egen epostadresse og passordet: ladder

Send inn rapport til IMPA

Les også:

Bildet under viser hvordan bordingsarrangementet skal rigges iht forskriftene. Klikk på bildet for å få en større versjon.

IMPA Pilot ladder poster

Posted in Arkiv, Internasjonalt samarbeid, Losfaglig, Sikkerhet and tagged , , , , .