Høring – ny forskrift om helseundersøkelse av loser og losaspiranter

Kystverket har sendt på høring forslag til ny forskrift om helseundersøkelse av loser og losaspiranter. Den nye forskriften vil erstatte forskrift 28. juni 1974 om legeundersøkelse av loser og losaspiranter og forskrift 9. juli 1974 om synsundersøkelse av loser og losaspiranter. Gjeldende forskrifter om lege- og synsundersøkelse av loser og losaspiranter er utdatert og har ikke vært gjenstand for en revisjon siden de ble gitt i 1974. På denne bakgrunn har Samferdselsdepartementet bedt Kystverket om å revidere forskriftene.

Les høringsbrevet og -dokumentene på våre medlemssider (krever innlogging, tabell litt ned på siden).

Flere nyheter
NorskLos_logo_Artboard 300px
Innlogging

Hvis du har problemer med å få logget inn så prøv å gå direkte til For medlemmer -> Medlemssider. Der fungerer innloggingen.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.