IMPA Pilot boarding safety campaign 2017

Den internasjonale losorganisasjonen IMPA arrangerer i perioden 1. – 14. oktober 2017 sin årlige sikkerhetskampanje om losenes bordingsarrangementer. De innsamlede dataene er anonyme og vil bli videresendt til IMO og brukt videre i losenes sikkerhetsarbeid.

Norsk Losforbund mener det er viktig at vi bidrar i denne kampanjen og ber derfor alle medlemmer om å sende inn sine observasjoner i kampanjeperioden. IMPA ønsker tilbakemeldinger fra alle oppdrag, både når alt er som det skal være med losleideren og når det ikke er det.

Kampanjen gjennomføres kun i perioden 1. – 14. oktober 2017 og utelukkende på internett på IMPA sine hjemmesider (trykk på den røde knappen under for å sende inn en rappport – det kan også være lurt å lagre denne adressen som et bokmerke for senere anledninger). Dere logger dere inn med deres egen epostadresse og passordet: ladder

[otw_shortcode_button href=»http://survey.impahq.org/» size=»large» icon_position=»left» shape=»radius» color_class=»otw-red»]Send inn rapport til IMPA[/otw_shortcode_button]

Les også:

Bildet under viser hvordan bordingsarrangementet skal rigges iht forskriftene. Klikk på bildet for å få en større versjon.

IMPA Pilot ladder poster

Flere nyheter
NorskLos_logo_Artboard 300px
Innlogging

Hvis du har problemer med å få logget inn så prøv å gå direkte til For medlemmer -> Medlemssider. Der fungerer innloggingen.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.