Forberedelser til landsmøtet 2017

Forberedelsene til landsmøtet i Kirkenes er nå i sluttfasen. Programmet er snart ferdig spikret så snart våre samarbeidspartnere er tilbake fra sommerferie.

Det mangler fortsatt noen få bekreftelser fra våre samarbeidspartnere, men dette regner vi med skal være i boks så snart alle er tilbake fra sommerferie. Foruten dette er alt annet på plass og i rute.

Hotellet har pt 20 rom ledige så det er fortsatt mulighet for å melde seg på selv om påmeldingsfristen har gått ut. Til nå er det påmeldt 65 delegater/medlemmer av Norsk Losforbund og de fleste vil ankomme onsdag 6. september – dagen før selve konferansen tar til.

Onsdagen og torsdagen er det tenkt at deltakere og ledsagere kan oppleve Kirkenes på egenhånd. På fredag arrangeres det tur til Russland for ledsagere og hittil er det påmeldt 21 personer til denne turen. Dersom flere ønsker å være med til Russland er det viktig at dere melder dere på så fort som mulig da innreise til Russland er visumpliktig og dette tar litt tid å arrangere.

Flere nyheter
NorskLos_logo_Artboard 300px
Innlogging

Hvis du har problemer med å få logget inn så prøv å gå direkte til For medlemmer -> Medlemssider. Der fungerer innloggingen.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.