Stemningsrapport fra loslandslaget etter endt turnering

Fra loslandslaget har vi mottatt følgende stemningsrapport:

Turen for fotball-interessert loser gjekk denne gangen til Bremerhaven. Siden vi fikk stablet på beina et loslandslag har vi vært i Kiel (7. plass), Amsterdam (2. plass) og Rotterdam (7. plass) forrige år. I år hadde vi en veldig vellykket tur. Som alltid var det godt samhold og miljø, men dette året hadde vi ikke så store forventninger pga. mange gamle kropper som skrantet litt. Derfor var det en opptur å nå finalen og vinne sølv. Arrangementet var godt gjennomført og Bremerhaven var vel verdt et besøk. Det er kjekt å få møte kolleger både fra Norge og andre land i en sosial setting. Vi hadde få, men veldig lydhøre supportere som skapte en god stemning. En spesiell takk til dem.

Håvar Sandvik jobber nå for fullt med å prøve at vi skal være vertsnasjon for EM i Ålesund i 2020. Det er veldig stor interesse fra andre lands loser om at Norge skal arrangere EM og mange har allerede sagt at de vil da komme med sine familier. Her må vi få støtte fra Kystverket og våre kolleger i Norsk losforbund for å kunne gjennomføre dette. Neste år vil EM for loser være i Marseille, 11. – 13. mai. Vi på landslaget ønsker flere spillere og supportere, og håper flere vil være med neste år.

Last ned: Program for EM i losfotball 2018 i Marseille.

Delte bord: Norges loslandslag delte bord med Italia som normalt har familiene sine med.
Glade gutter: Smilene satt løst. F.v.: Visekaptein og keeper Håvar Sandvik som jobber med å arrangere EM for losfotball i Ålesund i 2020. Kaptein, trener, primus motor og initiativtaker Jon Einar Kristiansen. Idar Moldøen som, sammen med forsvaret og keeper, bare slapp inn ett mål gjennom hele turneringen. Idar er fryktet gjennom hele Europa for kompromissløse taklinger, som en god viking. Sammen med supersvenske Lars Isberg (ikke avbildet her) har det imponert midtforsvaret til Norge. De har til sammen over 50 års erfaring som los.
God stemning rundt bordet: Italia var meget imponert over spillet til Norge og stemningen rundt bordet. Italia har lagt inn bud på Sindre Myhre som allerede oppfører seg og snakker italiensk.
Utsikt: Innseilingen til Bremerhaven fra takterassen hvor det var bankett.

Flere nyheter
NorskLos_logo_Artboard 300px
Innlogging

Hvis du har problemer med å få logget inn så prøv å gå direkte til For medlemmer -> Medlemssider. Der fungerer innloggingen.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.