Nytt fjes i Lostjenesten

Vibeke Rasmussen
Vibeke Rasmussen

Vibeke Rasmussen (40 år) er tilsatt som nautisk rådgiver for kvalitet og HMS i Kystverket Lostjenesten.

Vibeke er fra Balsfjord, men er bosatt på Valderøya. Hun er høyskoleingeniør i nautikk fra Høyskolen i Tromsø, og har også et studie i maritimt regelverk. Rasmussen har blant annet arbeidet som styrmann i Stolt Transportation Group, opplæringskonsulent ved Opplæringskontoret for maritime fag. Hun har også bakgrunn fra Sjøfartsdirektoratet som senioringeniør der hun blant annet har arbeidet som havnestatskontrollør. Vibeke kommer fra stillingen som QMS Coordinator ved Ulstein Design and Solutions AS når hun tiltrer i stillingen 1 januar 2017.

Kystverket er overbevist om at hun med sin erfaring fra sjøen, offentlig forvaltning og maritim industri har den rette bakgrunn til å bekle stillingen som nautisk rådgiver for kvalitet og HMS i Kystverket Lostjenesten.

Vibeke erstatter Anne Søyset, som har gått over i annen stilling i Kystverket.
Vibeke gleder seg til å tiltre og vi ønsker henne velkommen til oss.

(Kystverkets intranett)

Flere nyheter
NorskLos_logo_Artboard 300px
Innlogging

Hvis du har problemer med å få logget inn så prøv å gå direkte til For medlemmer -> Medlemssider. Der fungerer innloggingen.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.