Vår kollega Willy Olsen har gått bort

Willy Olsen sovnet stille inn natt til 13. juli 2016.

Natt til onsdag 13. juli sovnet vår loskollega Willy Olsen stille inn 58 år gammel etter at han hadde hatt en hjertestans noen dager tidligere. Dette kom både brått og uventet.  Begravelsen vil finne sted i Ishavskatedralen onsdag 20. juli kl 12:00.

Willy har tjenestegjort ved Tromsø Losstasjon siden han begynte som los i 1993.  Han har hatt flere tillitsverv i Norsk Losforbund. Han var blant annet  leder for NL Troms og Finnmark og styremedlem i Norsk Losforbund sentralt 2005-2008, og han var nestleder i NL Troms og Finmark 2008-2011.

Willy etterlater seg kone og fire barn.

Norsk Losforbund lyser fred over Willys minne, der våre tanker går spesielt til hans nærmeste familie i denne vanskelige stund for dem.

Flere nyheter
NorskLos_logo_Artboard 300px
Innlogging

Hvis du har problemer med å få logget inn så prøv å gå direkte til For medlemmer -> Medlemssider. Der fungerer innloggingen.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.