Reiserapport fra loslandslaget 2016

(Rotterdam 20.-22.05.16:) Det er med stor glede vi kunngjør reiserapporten skrevet av loslandslagets kaptein Jon E. Kristiansen.

Loslandslaget 2016
Loslandslaget 2016: I offisielle norske landslagsdrakter sponset av NFF. Bak fra venstre: Idar Moldøen, Sindre Myhre, Gaute Kongsnes, Remi Hagenes, Håvar Sandvik (visekaptein), Jan Ståle Sørensen, John Petter Strand, Trond Nybakk og Dag Andersen. Foran fra venstre: Tore Hella, Lars Isberg, Jon E. Kristiansen (team captain), Hallvard Høydalsvik, Thore Green og Stig Petter Midtbø.

Nok en turnering er over for Loslandslaget.

Det er vel ikke å legge skjul på at vi hadde store forventninger i årets mesterskap. Vi stilte med en 15 mann stor tropp, med loser. Og med marginer, med i stede for mot kunne det fort gått veien. Men det får vi ikke gjort noe med. Det er bare å spisse formen til 25-27 mai 2017. Da skal arrangementet være i Bremerhaven.

Turneringen begynte med en seier og en uavgjort. Dette holdt til gruppe seier i vår gruppe, og vi fikk med oss 4 poeng videre.

I neste gruppespill møtte vi Rotterdam. Det hadde holdt med uavgjort eller seier. Det hadde gitt oss semifinaleplass. Men vi hadde verken marginer eller dommer med oss og tapte til slutt 2-0. Rotterdam vant hele turneringen.  Vi spilte 2 gruppespill mot England, som ble 1-1. Det tok oss til 2 plass i gruppa. Men det holdt bare til spill om 7/8 plass. Den kampen vant vi over Nok/Baltik. Dermed endte vi på 7 plass. Det var 12 lag som deltok.

Oppsumert etter 3 år med fotballspilling fra loslandslaget står vi med følgene tabell

Seier                     8 kamper

Uavgjort              5 kamper

Tap                        3 kamper

Dette er resultater som de har lagt merke til nede i Europa.

Marginene er små og med litt bedre jobb fra trener og motivator, skal det være mulig å gå til topps i turneringen. Men det må ikke være tvil om at det også er veldig godt kollegialt samhold rundt i Europa mellom loser, og erfaringer blir utvekslet på kryss og tvers. I år var Bulgaria med for første gang.

Så det er bare å glede seg til neste gang. Så får vi håpe at jeg får bruk for seierstalen som jeg har skrevet J

Draktsett sponset av Norges fotballforbund og er offisielle landslagsdrakter.

Mvh
Team Capt

Jon E. Kristiansen

På vegne av hele laget.

Flere nyheter
NorskLos_logo_Artboard 300px
Innlogging

Hvis du har problemer med å få logget inn så prøv å gå direkte til For medlemmer -> Medlemssider. Der fungerer innloggingen.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.