Reise og opphold

Det enkleste for de fleste av oss er å fly til Kirkenes. SAS, Norwegian og Wideroe har daglige avganger til og fra Kirkenes. I tillegg jobber vi med å skaffe en god avtalepris med Hurtigruten som også har daglige ankomster og avganger. Thon Hotel Kirkenes er byens største kurs- og konferansehotell med 143 moderne, lyse rom og kapasitet for opp til 400 konferansegjester. Hotellet ligger ved kaia i sentrum av Kirkenes, med utsikt over fjorden.

SAS, Norwegian og Widerøe flyr daglig til Kirkenes.

I tillegg får vi kampanjepris på Hurtigruten, som også har daglige anløp i Kirkenes. Du vil motta en kampanjekode når du melder deg på.

 

 

Thon Hotel Kirkenes byr på overnatting og konferansefasiliteter av høy standard. Ønsker du kanskje flere dager i Kirkenes eller områdene rundt kan det bestilles direkte hos hotellet for 1195 per natt enkeltrom og 1395 kr for dobbeltrom inklusiv frokost (avtalepris).

For enkelte kan det være greit å leie bil også. Vi har en avtale med Sør-Varanger Bilteknikk AS om leiebiler. Ved å henvise til Norsk Losforbunds landsmøte så vil man få samme  avtale som Lostjenesten i Troms og Finnmark har ved leiebil. Ta kontakt med Lasse på epost: lasse@bilteknikk.no.

Andre utleieoperatører i området: