Reise og opphold
Det enkleste for de fleste av oss er å fly til Kirkenes. SAS, Norwegian og Wideroe har daglige avganger til og fra Kirkenes. I tillegg jobber vi med å skaffe en god avtalepris med Hurtigruten som også har daglige ankomster og avganger. Thon Hotel Kirkenes er byens største kurs- og konferansehotell med 143 moderne, lyse rom og kapasitet for opp til 400 konferansegjester. Hotellet ligger ved kaia i sentrum av Kirkenes, med utsikt over fjorden.

Les mer

Konferansen
Konferansen begynner 7. september med en temadag. Det kan være nødvendig for de fleste av oss å ankomme dagen før. Neste dag er tradisjonen tro avsatt til Kystverket. Selve landsmøtet avholdes dag tre. Dag fire er avreisedagen, men hvis du fortsatt vil oppleve Kirkenes og naturen i Finnmark er du hjertelig velkommen til å bli lengre.

Les mer

Aktiviteter
For de av oss som har med våre bedre halvdeler, arrangeres det selvsagt også turer for dem. Det er en rekke alternativer i Kirkenes med blant annet kongekrabbesafari, sightseeing til Russland eller noe lokalt i Kirkenes.

Les mer

Siste nytt om landsmøtet

Forberedelser til landsmøtet 2017

Forberedelsene til landsmøtet i Kirkenes er nå i sluttfasen. Programmet er snart ferdig spikret så snart våre samarbeidspartnere er tilbake fra sommerferie.

Innkalling til landsmøte

Norsk Losforbund kaller herved inn til landsmøte på Thon Hotel Kirkenes 9. september 2017 kl 0900.

Hold deg oppdatert!
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få alle nyheter om landsmøtet rett i innboksen din!

Noe du lurer på?
Send oss en e-post eller ta kontakt direkte med kontaktpersonene under!

Inge O. Sætrevik
Mob: 971 15 141
Ola Pettersen
Mob: 900 52 104